€ 50,- korting bij aanschaf horeca terrasmeubels

Gepubliceerd op 10 april 2023 om 01:34

Geen goedkope trucjes om korting aan te bieden bij aanschaf van terrasmeubels. Of u nu terrastafels wenst bestellen of goede design terrasstoelen dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij verkopen heel graag geen onzin, en verwijzen u direct naar het assortiment aan terrastafels en terrasstoelen waar de horeca ook wat aan heeft. Geen fratsen, zoals de bekende supermarkt dat ook ooit publiceerde. Gewoon € 50,- korting bij een minimale besteding vanaf € 450,- euro. Uw Kortingscode die u kunt gebruiken is: TERRAS2023

Net als bij de Belastingdienst kunnen we het niet leuker maken dan het is, wel makkelijker zodat u ook sneller kunt bestellen en ook nog eens een leuke korting krijgt waar u wat aan heeft. 

Als horeca36.nl leveren wij de perfecte buitenbeleving voor uw klanten met comfortabele en goede terrasstoelen. Met alle respect! Klanten willen graag comfort als ze op een terrasstoel zitten, zonder dat een terrasstoel steekt of niet lekker zit. Kies daarom uit onze enorme voorraad zodat u ook snel nog meer tevreden klanten heeft. 

En wat heb je aan leuke terrasstoelen als je geen bijpassende leuke terrastafel kunt kiezen. De terrastafels bij Horeca36.nl passen bij uw gekozen terrasstoelen en zorgen voor een unieke sfeer en comfort bij de klant die graag geniet van een drankje of pizza. Wij hebben bewust alleen terrastafels gekozen met een uitzonderlijke kwaliteit zodat uw klanten genieten van datgene waar ze ook voor kwamen. 

Gebruik daarom TERRAS2023 voor € 50,- korting bij bestelling van uw terrasstoelen of terrastafels

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.