6 tips bij het bestellen van terrasmeubels

Gepubliceerd op 12 april 2023 om 19:02

Bij aanschaf van terrasmeubels is het van belang dat je behalve de duurzaamheid ook kijkt naar andere aspecten zoals comfort en onderhoud van de terrasmeubels. Wij hebben 6 tips voor u op een rijtje gezet, waar u op moet letten bij aanschaf van terrasmeubels. Neem ze mee in uw keuze, en ga niet zomaar terrasstoelen of terrasmeubels kopen. 

  1. Duurzaamheid: Terrasmeubels moeten bestand zijn tegen de elementen en kunnen blootgesteld worden aan zon, wind, regen en vorst. Let daarom op de kwaliteit van het materiaal en de afwerking van de meubels. Hout, kunststof en metaal zijn populaire materialen voor terrasmeubels.
  2. Comfort: Terrasmeubels moeten niet alleen duurzaam zijn, maar ook comfortabel. Kies daarom voor meubels met zachte kussens en ergonomische ontwerpen.

  3. Onderhoud: Terrasmeubels hebben regelmatig onderhoud nodig om er goed uit te blijven zien. Let daarom op het onderhoud dat vereist is voor de meubels die je overweegt. Sommige materialen zijn gemakkelijker te onderhouden dan andere.

4. Stijl: Terrasmeubels moeten passen bij de stijl van het restaurant of café. Kies meubels die passen bij de uitstraling en sfeer van de locatie.

5.Ruimte: Zorg dat je meubels kiest die passen bij de beschikbare ruimte op het terras. Meet de ruimte op en zorg dat je meubels kiest die niet te groot zijn en niet te veel ruimte innemen.

6.Kosten: Terrasmeubels kunnen een grote investering zijn, let daarom op de kosten en vergelijk verschillende opties voordat je een keuze maakt. Let er wel op dat goedkopere opties vaak minder duurzaam zijn en sneller vervangen moeten worden.


Wilt u kijken naar het aanbod aan terrastafels en terrasstoelen die wij hebben. Kijk dan bij terrasmeubels en maak gebruik van de kortingscode: TERRAS2023 om 50 euro aan korting te ontvangen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.